Skip to content

Regulile modei, sfidate de haine pentru adolescente

Oricat de imaginativ ar fi domeniul fashion, are si el regulile lui de functionare, ba chiar si de creatie. Cea mai rebela aripa a modei este cea pentru adolescenti. Asta pentru ca aici regulile “de aur” ale modei sunt sfidate cu cea mai mare nesimtire. Fiti pe pace, nu este vorba de nesimtire in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba de un tupeu care vine din teribilismul varstei. Tupeu care se intuchipeaza in asocieri ciudate de piese vestimentare, texturi si culori, accesorii supradimensionate si care pur si simplu ranesc retina celor mai sensibili sau mai scortosi.

E varsta la care simtim nevoia stringenta de a ne exprima personalitatea, uneori exagerat. Iar hainele sunt cel mai la indemana mod de a o face. Plus ca, la anii astia, imaginatia erupe, revarsandu-se intr-o sumedenie de idei de outfituri trasnite, care ne ajuta sa iesim definitiv din anonimat.

Tot acum vedetele devin adevarate fashion icon-uri pentru adolescentii de pe toate meridianele, tentatia de a imita outfiturile vedetelor de prin reviste fiind imensa. Daca stii cum sa imiti fara sa fii prinsa, bravo tie! Secretul e sa pui amprenta propriului tau stil outfitului pe care il porti. Un singur element, care sa vina de la tine si de la nimeni altcineva si gata, stilul tau deja a facut un pas important pe autostrada modei.

Foto via gossipgirlz.com

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *