11 Jul

Rihanna pozeaza si vorbeste pentru Harper’s Bazaar

Rihanna pozeaza si vorbeste pentru Harper's BazaarE fascinant de frumoasa, e indrazneata si are o voce de zeita. Nu e de mirare asadar ca Rihanna a aterizat pe coperta de august 2012 a revistei Harper’s Bazaar.

Etichetata adesea ca un cameleon in materie de stil, de la outfiturile adoptate, pana la tatuaje sau coafuri, cantareata nu are in realitate nici un fel de inhibitie in a-si schimba freza, culoarea parului, devenind un style icon pentru fetele de pe intreaga planeta.

In Harper’s Bazaar o gasim feminina si senzuala ca intotdeauna, mai misterioasa si mai “cuminte”, cu un par de culoarea abanosului si cu rochii de vestala, albe sau aurii, care i ipun in evidenta pielea perfecta.

“Sunt rebela prin muzica mea, prin moda si prin tatuajele mele si prin parul meu. In ceea ce priveste viata sentimentala, am fost mereu conservatoare…e mai degraba inexistenta. Daca dau de cineva pe care il consider cu adevarat cool, ma voi lega de acea persoana. Dar in momentul in care devenim prea apropiati, nu-i las pe ceilalti sa intervina in relatia noastra”, a declarat Rihanna pentru Harper’s Bazaar. Un interviu amplu cu frumoasa cantareata gasiti in editia din august a revistei.

Foto via Harper’s Bazaar

Rihanna pozeaza si vorbeste pentru Harper's BazaarRihanna pozeaza si vorbeste pentru Harper's BazaarRihanna pozeaza si vorbeste pentru Harper's Bazaar

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *