5 Jan

Rochia care te danseaza

Nu, nu e gresit titlul, chiar asa e. Asta pentru simplul motiv ca exista rochii in care te simti anchilozata in miscari, care ti-e teama sa nu plesneasca din incheieturi la cea mai banala figura de dans, cand, pe de alta parte, exista rochii in care ai toata libertatea de miscare de care ai nevoe pe ringul de dans.

Daca la o petrecere esti genul care pur si simplu nu se poate abtine sa nu danseze, rochia aceasta este pentru tine. Am gasit-o pe un site de la noi. Aici. E genul de rochie spanish, ideala pentru a o flutura pe ringul de dans cu aplicatiile florale de pe solduri.

O astfel de rochie “cere” pantofi cu toc inalt si subtire. Astfel picioarele tale vor parea ca nu se mai termina. Si, mai ales, ca nu se mai opresc din dansat!

Daca alegi sa o porti, nu te avanta la prea multe accesorii. O pereche de cercei si un plic minimalist sunt arhisuficiente.

Oricum, un lucru e sigur, cu o astfel de rochie n-ai cum sa nu te faci remarcata. Ramane doar sa dansezi pana in zori, dar de asta te ocupi tu!

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *