19 Sep

Rochii de mireasa arhitecturale by Alexander McQueen

Pornind de la ideea ca rochia de mireasa e prin definitie o piesa vestimentara fastuoasa, designerii de la casa de moda britanica Alexander McQueen au creat o intreaga galerie de rochii de mireasa mai aproape de arhitectura decat de industria modei.

Croiul fluid a fost abandonat in favoarea unor crinoline cu drapaje incredibile, bretelele si manecutele au fost uitate in favoarea gulerelor inalte, de inspiratie victoriana, iar texturile au capatat un plus de stralucire si de volum, de la cristale pana la pene asezate in straturi.

De fapt, penele au facut furori pe pasarele din marile capitale ale modei in 2011 si se pare ca le vom vedea si la anul. De la extensii de par, pana la cercei si coliere sau texturi de rochii de seara.

Rochiile de mireasa arhitecturale, incluse in colectia de toamna 2011 Alexander McQueen au fost accesorizate cu sandale cu platforma mega inalta, cu barete late, cu paiete stralucitoare sau cu cristale in relief   si cu accesorii de par care amintesc si ele de epoca victoriana.

O colectie care-ti taie rasuflarea, de o puritate a stilului coplesitoare!

Enjoy!

Rochii de mireasa din colectia de toamna 2011 Alexander McQueen

Sursa foto: thelondonlifeofagirlygirl.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *