12 Sep

Rochii de toamna cu guler oversized, by Victoria Beckham

In coltul poleit al celebritatilor de la Hollywood si din Marea Britanie, Victoria Beckham a castigat detasat in fata vedetelor care au veleitati de designeri vestimentari. Kate Moss, Cindy Crawford, Kylie Minogue, ba chiar si gemenele Olsen au devenit peste noapte designeri, lansandu-si propriile linii vestimentare.

In acest peisaj, Victoria Beckham a reusit sa deturneze pariurile tuturor acelora care la inceput nu aveau incredere in ea (si nu erau putini acestia) si sa isi demonstreze talentul ca designer vestimentar.

Ca moda e marea ei pasiune, asta se vede in outfiturile ei, iar colectia de toamna 2011 aduce in prim-plan tocmai acest stil inconfundabil, minimalist, la prima vedere, cu elemente avangardiste care redefimnesc conceptul de imbracaminte clasica feminina, spre noi limite ale stilului.

Rochie cu guler-gluga

Gulerul-gluga aplicat la o rochie de toamna creeaza acel look misterios, de vestala, pe care barbatii il adora. Victoria Beckham a intuit asta, si a creat o rochie de toamna cu un croi fluid, lejer.

Rochie gri, in stil layers

Nu numai culorile intense au fost vedete pe runway, ci si tonurile de gri si charcoal. Rochia in stil layers, cu guler rasfrant, are accente smart casual si creeaza un look fresh, downtown chic.

Rochie de toamna by Victoria Beckham

Accesoriile din texturi diferite, geanta de mana galbena si cizmele din piele intoarsa gri, sunt nota finala a acestui outfit de toamna.

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *