Skip to content

Romanian Fashion Week poposeste la Iasi

In 2010, capitala modei romanesti s-a mutat la Iasi. O adevarata desfasurare de forte creative, zeci de designeri romani, consacrati sau debutanti, si-au prezentat colectiile toamna-iarna 2010-2011. Peste 300 de manechine au defilat pe catwalk. 150 de specialisti au pus in scena echipamente tehnice audio-video de ultima generatie.100 de jurnalisti au fost prezenti pentru a da mai departe detalii scriptice sau vizuale din show-ul de proportii la care au fost invitati.

Evenimentul fashion numarul 1 in Romania a adus in lumina colectii de moda ale tinerilor designeri de marci romanesti de prêt-à-porter.

Designerii romani au inteles ca fiecare colectie, chiar daca moda e pana la urma un business, sau poate tocmai de aceea, trebuie sa aiba povestea ei.

Brand-urile romanesti si-au spus, cum au putut ele mai relevant, povestea din spatele fiecarei colectii prezentate la Romanian Fashion Week. Si asta nu prin declaratii de presa si interviuri de designeri, ci prin chiar punerea in scena, in cazul nostru, pe catwalk. Romanian Fashion Week a impresionat prin concept, executie si punere in scena.

Pana si tinerii debutanti au aratat ca s-au desprins de atmosfera didactica a orelor de studiu si si-au definit deja propria voce creativa, venind cu entuziasmul si cu creativitatea unei noi generatii in moda romaneasca, atat de necesara, pana la urma.

Branduri celebre din moda romaneasca au fost prezente la Romanian Fashion Week: Irina Schrotter, Irina Schrotter & Andreea Raicu, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Razvan Ciobanu, Cristina Nechita, Stephan Pelger, Ravioli, Lucian Pop, Adelina Ivan, Andreea Tincu & Sense, Alina Botea, Jolidon, Andra Clitan si multi altii.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *