23 Feb

S.O.S. dureri ascutite in picioare

Tocurile stiletto sunt mult prea sexy, in masura sa ne puna in valoare silueta si sa ne prelungeasca vizual picioarele, ca sa renuntam pur si simplu la ele. Asta chiar daca mersul pe tocuri sau, si mai mult, dansul, ne pot provoca dureri ascutite in picioare.

Mai stiti povestea “Mica Sirena”, a lui Christian Andersen? Biata sirena, de indata ce s-a vazut pe uscat, cu o pereche de picioare de toata frumusetea, la fiecare pas simtea ca si cum ar calca pe mii de cutite. Ei, cam asta e senzatia dupa cateva ore de stat pe tocuri.

Ce e de facut? Asigurati-va ca purtati cu voi, peste tot, o mica trusa de prim ajutor.  Veti vedea ca e cu adevarat necesara de indata ce bataturile la picior, durerile de cap, de spate, machiajul care curge isi fac aparitia. Remediul la toate aceste surprize? Puneti-va cap la cap o  trusa de prim ajutor. Cateva pansamente pentru bataturi,  farduri, servetele pentru sters machiajul. Mai ales ca iti incap toate intr-o geanta-plic, asa ca why worry?

Pentru a preveni durerile de picioare, investeste in pernute din gel pentru picioare. Se muleaza perfect pe forma calcaiului tau si fac mersul cu tocuri mult mai usor. Gasesti asa ceva in farmacii, firma producatoare e Scholl.

Hai, nu-i asa ca nu mai ai nici o emotie sa incalti pantofii cu cel mai inalt toc?

Foto via showye.en.ec21.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *