18 Nov

S.O.S. Maine ma intalnesc cu parintii lui. Cum ma imbrac?

Foto via marie-streichenberger.com

Intr-adevar, o decizie nu foarte usor de luat aceasta. Si, mai ales, nu la prima mana. Asta daca vrei sa faci o prima impresie cat mai buna parintilor prietenului tau. Si da, sunt sigura ca vrei.

Sfatul meu – nu merge pe extreme. Daca esti rocherita inraita, nu te afisa in fata viitorilor socri cu toti cerceii din dotare asezati regulamentar in urechi sau cu blugii sfartecati de care esti atat de mandra. Sau, daca te imbraci de obicei in stil school girl, nu-ti lua pe tine cea mai scurta fusta cu carouri pe care o gasesti prin garderoba. Pe de alta parte, nici nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Nu te camufla in spatele unei tinute scortoase, de soarece de biblioteca, doar ca sa pari fata cuminte, care le stie pe toate.

Alege in schimb calea de mijloc. Combina, de exemplu, un sacou din tweed, cambrat pe piept, cu niste jeansi stransi pe picior si niste cizme de designer, cu toc, care iti pun in evidenta silueta si feminitatea. Oricum te-ai imbraca la prima intalnire cu ai lui, acorda o atentie sporita detaliilor. Pe scurt, fii impecabila. Din cap pana-n picioare.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *