5 Aug

Sacouri pentru toamna 2011 in cea mai buna versiune – Chanel

Sacourile de inspiratie retro au impanzit colectiile designerilor, semn ca e timpul sa scot din dulap sacoul meu cu taietura clasica, cu maneci trei sferturi, pe care nu l-am mai purtat de ani buni. Noroc ca nu l-am aruncat, caci m-am bazat pe faptul ca moda se intoarce obsesiv la cateva piese vestimentare si se pare ca nici de data aceasta nu m-am inselat. 🙂

Si cum vreau tot ce-i mai bun pentru voi, va prezint astazi crema sacourilor, cu semnatura Karl Lagerfeld, directorul de creatie al casei Chanel. Ca impresie generala a colectiei Chanel, “It’s very soft, and it’s all a little shiny” dupa cum spunea Lagerfeld insusi.  Croiul sacourilor pentru femei propuse pentru toamna 2011 are cateva detalii care ma trimit, pe de o parte, spre moda retro, pe de alta parte spre acel inconfundabil Russian style, pe care il detectez si il ador de fiecare data.

Sacourile din colectia Chanel au doua randuri de nasturi stralucitori, cu maneci trei sferturi, mai stramte sau mai largi, cu taietura specifica la guler, si sunt cambrate pe talie.

Palarioarele prevazute cu voaluri din dantela peste ochi, manusile lungi, fara degete si cizmulitele cu irizatii stralucitoare au creat, puse cap la cap, un look de diva misterioasa, pe care abia astept sa-l adopt si eu.

Sacou negru cu tiv alb
Sacou cu maneci largi
Sacou fuchsia cu maneci trei-sfert
Sacou Russian style

Dar tu? Cum intampini toamna 2011? Vei purta sacouri cu croi retro sau vei adopta un alt trend?

Foto via vogue.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *