24 Nov

Sarbatorile vin. Tie ti-a venit cheful de ele?

Goana dupa braduti la promotie, dupa globuri stralucitoare, in care se va reflecta la momentele cheie sampania din pahare, dupa beteala si betisoare parfumate a inceput deja prin supermatketuri.

In afara de cumparaturi de profil, ce altceva mai facem pentru a intra in spiritul sarbatorilor? Pentru ca, daca ne limitam doar la asta, riscam ca esenta cea mai intima a sarbatorilor de iarna sa treaca peste noi fara ca macar sa ne atinga.

Oricum, pentru a ne pune la cale sufletul, trebuie sa lucram putin si la decoruri. Casa abia asteapta un suflu nou, un bradut acolo, fie el si artificial, fie el chiar si o crenguta de brad. Betisoare parfumate cu aroma de pin, cateva stele artizanale pe la fereastra si gata, Craciunul parca a si venit.

Niste botosei hand made, care isi asteapta cu infrigurare cadourile de la mos e ceea ce vreau eu sa-mi cumpar in viitorul apropiat. Din aceia tricotati, pentru copii. Macar o data pe an ma mai copilaresc si eu. Ei, vorba vine o data. Mai in fiecare zi, de fapt:).

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *