11 Jun

Selena Gomez, candidata la decolteul anului 2012 in noul pictorial Elle

Selena Gomez, candidata la decolteul anului 2012 in noul pictorial ElleCantareata hispanica de 19 ani a fascinat o lume intreaga cu privirea inflacarata si cu buzele ei carnoase. Pictorialul realizat de revista Elle, pentru editia iulie 2012, dezvaluie insa un alt atu 100% natural al Selenei Gomez. Un decolteu in V, indeajuns de obraznic incat sa ajunga pana aproape de buric.

In paginile revistei pe a carei coperta troneaza, veti gasi si un interviu cu actrita/cantareata, care marturiseste ca Justin Bieber e un romantic incurabil, care a inchiriat un cinematograf intreg doar pentru ca ea a spus intr-o doara ca i-ar placea sa revada Titanicul.

Selena Gomez vorbeste despre copilaria ei, plina de neajunsuri, cand se intampla de nenumarate ori sa ramana pe autostrada, fara benzina in rezervor. Asta a motivat-o insa mai mult si a facut-o sa aprecieze ceea ce are acum.

Mai multe despre frumoasa hispanica aflati din paginile revistei Elle. Check it out!

Foto via elle.com

Selena Gomez, candidata la decolteul anului 2012 in noul pictorial ElleSelena Gomez, candidata la decolteul anului 2012 in noul pictorial Elle

Comentarii

comments

One thought on “Selena Gomez, candidata la decolteul anului 2012 in noul pictorial Elle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *