17 Nov

Sifonierul bunicii reloaded

Sa arunci hainele vechi de prin sifonier nu este intotdeauna cea mai buna idee. Caci, se stie, moda este circulara, daca e sa o asociem cu o figura geometrica. Adicatelea, da, se intoarce. Cand te astepti mai putin.

Haine vintage pe runway

Cine mai dadea doi bani pe pelerinele lungi, mai jos de genunchi, pe fustele lungi, trapeze, cu carouri galbene, sau pe gentile mari si patratoase, care stateau bine in mainile unor medici de tara decat pe umarul unei demoazele de oras? Iata ca cineva s-a gandit la ele, le-a scos frumusel de la naftalina si si-a pus modelele sa defileze cu ele. Tocmai pe runway. Nimeni altul decat Louis Vuitton.

Maestrul combinatiilor

Nu poate fi insa acuzat de lipsa de inspiratie, caci felul in care a combinat sacouri de femei din tweed cu fuste din lana, accesoriile retro-chic pe care le-a ales si intreaga atmosfera pe care a creat-o pentru colectia toamna 2010 au fost gandite pana in cel mai mic detaliu.

Surprizele din sifonier

Veti spune – da, sunt senzationale tinutele marca Vuitton, dar cine isi permite sa le cumpere? Nici macar nu e nevoie de asta. Vi le prezint doar ca sursa de inspiratie pentru tinutele pe care le veti incropi voi, pornind de la combinatiile Vuitton, care face ca orice outfit sa para very very expensive. Scormoniti si voi prin sifonierul bunicii si vedeti ce se mai gaseste pe acolo. Pentru o tinuta office femei, de pilda, puteti alatura o fusta din lana la un sacou scurt si cambrat pe piept, ca in outfitul gri de mai jos. Ce mai asteptati?

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *