27 May

Siluete cu cordoane in colectia primavara-vara 2011 Marc Jacobs

Daca pana nu demult fashionistele de pe toate meridianele se calcau in picioare pentru o curea cat mai lata, cu catarama la vedere, pe care o purtau peste orice, de la rochita pana la cardigan, iata ca era cordoanelor subtiri si finute rasare la orizont. Deocamdata mai mult la orizontul de pe marile podiumuri ale modei, e-adevarat.

Una dintre colectiile in care curelele late au fost inlocuite cu astfel de cordoane a fost cea a designerului Marc Jacobs, pentru primavara-vara 2011. Mult mai finute si mai feminine, cordoanele au incins siluetele filiforme ale modelelor de pe runway, creand un look fluid, natural si jucaus.

De mare efect sunt cordoanele aurii sau argintii, peste rochii in tonuri neutre. De fapt, aceasta a fost ideea, culoarea cordonului sa contrasteze cu cea a tinutei, fara a “taia” insa in mod suparator silueta, caci accesoriile Marc Jacobs sunt extrem de fine, lucrate cu manan de artizan al frumosului.

Inspira-te si tu din accesoriile cu accente retro-chic pe care designerul Marc Jacobs le-a reinventat in 2011, punandu-le intr-o lumina mai calda, mai femiina, mai senzuala.

Cordon fin, auriu, peste rochita gri
Cordon negru peste tunica lila

Foto via style.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *