26 Nov

Stil de blonda. Cu forme.

In ciuda tuturor bancurilor cu blonde, a tuturor cliseelor cum ca parul decolorat ar fi direct proportional cu lipsa materiei cenusii, eu indraznesc sa aduc un tribut blondelor. Se poarta parul blond in 2010 si dupa estimarile stilistilor, se va purta si in 2011. Chiar daca e “condimentat”cu suvite caramel, blondul va fi culoarea cea mai ravnita si in anul ce vine.

O blonda senzationala – Charlize Theron- arata, prin aparitiile ei fascinante, ca stilul personal face intotdeauna diferenta. O blonda cu forme, departe de aparitiile fantomatice, anorexice, ale modelelor de pe catwalk, frumoasa actrita a purtat intotdeauna pantofi cu toc inalt, pentru a-si pune in evidenta picioarele, si asa interminabile. Decolteurile adanci pe care le etaleaza reusesc insa sa nu fie vulgare, caci stilul vestimentar si combinatiile de culori si de texturi o salveaza.

Iat-o in trei ipostaze, una casual, a doua vag office si a treia de seara. Acelasi fler si dragalasenie, aceleasi tinute pline de rafinament si de sex appeal.

Foto via www.diet-weight-lose.com

A fost inainte si bruneta, dar mie imi place de o mie de ori mai mult cum ii sta blonda.

Blonda sau bruneta, voua cum va place mai mult?Comentarii

comments

One thought on “Stil de blonda. Cu forme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *