30 Oct

Stil de mireasa vintage inspirat de Audrey Hepburn

Stil de mireasa vintage inspirat de Audrey HepburnStyle icon pentru generatii intregi de femei, Audrey Hepburn se poate transforma in muza perfecta cand vine vorba despre o nunta vintage.

Filmul Funny Face are drept protagonista o mireasa incantatoare, imbracata intr-o rochie care ii subliniaza finetea taliei, cu volum in partea de jos si cu un voal prins cu o fundita in crestetul capului. Buchetul cu accente albe si verzi aduce o nota de prospetime intregului outfit.

Dar coafurile pe care le-a purtat actrita sunt adevaratele surse de inspiratie pentru o nunta vintage. Cocurile si bretonul filat, taiat foarte scurt, i-au pus in lumina chipul mai degraba androgin si i-au dat o nota de eleganta. Ochii ei expresivi si pometii inalti nu puteau primi o incununare mai fericita decat coafurile in stil vintage, care i-au lasat chipul descoperit.

Accesoriile sunt insa piesele de rezistenta ale unei mirese vintage. Palariile din dantela cu boruri largi, coronitele cu pietre pretioase incrustate, manusile pana la coate, colierele statement sau esarfele agatate fantezist prin par sau bratarile din perle vor recrea atmosfera vintage a nuntilor de altadat’.

Stil de mireasa vintage inspirat de Audrey HepburnStil de mireasa vintage inspirat de Audrey HepburnStil de mireasa vintage inspirat de Audrey HepburnStil de mireasa vintage inspirat de Audrey HepburnStil de mireasa vintage inspirat de Audrey HepburnStil de mireasa vintage inspirat de Audrey HepburnFoto via thefashiontag.wordpress.com

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *