26 Jan

Suri Cruise, o fashionista innascuta

O fetita de numai 5 ani a ajuns sa fie considerata de o lume intreaga un adevarat style icon, pozand, cu buzele rujate, pentru revistele glossy. Si nu, nu e vorba de isteria fetitelor care participa la concursurile de Miss.

Suri Cruise, nascuta pe 18 aprilie 2006, are o pereche de parinti de cat de frumosi, pe atat de celebri: Katie Holmes si Tom Cuise. Nu e de mirare ca garderoba micutei fashioniste a fost evaluata la cateva milioane de dolari, continand haine si accesorii semnate de designeri celebri.

Motiv pentu care multi ii contesta statutul de style icon, caci e putin probabil sa-si fi format deja o voce proprie in materie de stil. Ca si contraargument, Tom Cruise a declarat: “Si eu, si Katie suntem pasionati de moda, dar Suri are moda in sange”.  S-a ajuns pana acolo incat Suri ii da lectii mamei sale in materie de moda.

O armata de fotografi, bloggeri si editori fashion ii urmaresc pasii micutei cu nume de printesa. Si are toate sansele sa ramana  vedeta, multi ani de acum inainte.

Foto via suricruisefashion.blogspot.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *