19 Jul

Tatiana Marinescu, fotomodelul cu coama roscata

Tatiana Marinescu, fotomodelul cu coama roscataUn ten curat, cu pometi ca de piersica, privire senina, dar patrunzatoare, sprancene drepte, expresive, buze pline, si un par ca flacara. Portretul palid, in comparatie cu realitatea,  al uneia dintre cel mai bine cotate fotomodele romance – Tatiana Marinescu. 

Nascuta intr-un sat de langa Targoviste, obisnuita de copila cu greutatile, Tatiana Marinescu avea sa fie descoperita de Doru Amariucai, si apoi recrutata de agentia MRA Models.

Faptul ca este o prezenta aproape constanta la Sptamana Modei de la Berlin, ca a pozat pentru branduri celebre:  Coca-Cola, L’Oreal, Pepsi, Danone, Chio Chips, Blade, Mudo, Gilette, Jolidon,  Braun sau Barracuda e semnificativ pentru succesul roscatei. Tatiana Marinescu a aparut in cele mai inportante reviste de beauty&fashion, de la Elle, pana la Cosmopolitan, Esquire, Maxim sau FHM. Roscata este si actrita, domeniu in care, sunt sigura, mai are multe de aratat.

Un interviu “la coarda sensibila” i-a acordat de curand Florentinei Fantanaru la “Dincolo de aparente”. Ocazie cu care si-a amintit de copilaria mult mai grea decat a altor copii, cand trebuia sa se trezeasca in zori sa hraneasca animalele s apoi sa mearga la scoala. La 14 ani si-a luat inima in dinti si a ales calea Bucurestiului. Si iata, talentul si frumusetea absolut rapitoare i-au adus in scurt timp succesul.

Foto via http://anamihaelamarin.blogspot.ro/

Fotograf: Ioan Nicolae www.ioannicolae.ro 

Makeup: www.anamarin.ro

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *