12 May

Tendinte de primavara, din catalog Stradivarius

Unul dintre cele mai bine vandute branduri de imbracaminte, Stradivarius e prezent de cativa ani si in magazinele din Romania. Inceput ca o afacere de familie in Barcelona in 1994, Stradivarius este prezent acum in 43 de tari, cu aproape 600 de magazine in intreaga lume.

Catalogul de primavara-vara 2011 aduce mai degraba a pictorial fashion decat a lookbook. Fotografiile sunt create cu o tehnica anume, la prima vedere par “arse”, supraexpuse, dar e doar un artificiu fotografic pentru a le da accentele vintage si impresia de zile insorite. Intregul catalog Stradivarius pare un omagiu adus unei zile de vara, iar outfiturile propuse de stilistii spanioli contin principalele tendinte ale sezonului.

De la salopeta din denim, purtata cu ie inflorata si cu turban, pentru un look diafan, primavaratec, pana la rochita cu volan peste piept, purtata cu cizme de vara, trenciul cu catarame peste mansete, rochia cu carouri rosu pe alb in stil fata de masa, plicul din rafie, unul dintre accesoriile vedeta ale sezonului si spectaculoasa jacheta cu franjuri, din piele intoarsa.

Salopeta din blugi, purtata cu ie inflorata
Rochita Stradivarius, incinsa cu cordon lat
Trenci, rochie cu carouri si plic din rafie
Jacheta cu franjuri

Foto via stradivarius.es

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *