9 Mar

Tendinte de primavara in moda 2011 pentru barbati

Colectiile menswear propuse de designeri pentru primavara 2011 au venit cu noutati in moda masculina. Chiar daca vestimentatia barbatilor se schimba ceva mai greu decat cea feminina, in acest an designerii au vrut sa ne demonstreze contrariul.
Saptamana Modei de la Milano a fost prilej pentru a impune noile statementuri in moda 2011. Dar sa vedem care sunt tendintele propuse de designeri pentru aceasta primavara. Ma voi limita la cele purtabile, si nu la aparitiile ciudate de pe runway (au fost si din acestea, stiva), menite mai degraba sa faca atmosfera decat sa ajunga in garderobele oamenilor obisnuiti.

Puloverele largi, cu taietura in “barca”

Puloverele acelea “lalai” pe care nu le mai porti demult le poti in sfarsit reactiva. In aceasta primavara designerii au decretat – se poarta, chiar daca sunt aproape transparente. Prezentarea Iceberg a adus in prim-plan cateva asemenea pulovere. Le poti accesoriza cu esarfe cu print sau cu caciuli tricotate, pentru un look boem, cu accente urban smart.

Pantaloni si jeansi la dunga

Pantaloni cu dunga sunt sigura ca ai deja in garderoba, jeansii cu dunga sunt insa o noutate, adusa de cei de la Dsquared in prim-plan pe runway. Daca simti nevoia sa mai schimbi putin croiul clasic la jeansilor, adopta cu incredere acest trend de primavara!
Carourile

De data aceasta carourile la camasile de barbati sunt ceva mai mici si stilizate. Se poarta atat la camasi, cat si la pantaloni scurti, pe combinatii midnight blue si alb, cel putin aceasta e propunerea celor de la D&G pentru outfiturile de vacanta din 2011.
Sacourile cu trei nasturi

S-a demonstrat ca sacourile cu trei nasturi pun cel mai bine in valoare silueta. Iata cateva sacouri marca John Varvatos prezentate in cadrul colectiei menswear pentru primavara 2011.
Foto via stylisheve.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *