24 May

Tendinte in moda primavara-vara 2011 via Ralph Lauren

Unul dintre designerii mei preferati, Ralph Lauren vine, si in 2011, cu o colectie ce se distinge prin aceleasi calitati care traverseaza creatiile prezentate in fiecare sezon. Grija pentru detalii, influentele slow fashion-ului, a hainelor si accesoriilor create cu mana de artizan adica, dar si un croi fluid, taiat impecabil.

De data aceasta, elementul surpriza al colectiei de primavara-vara 2011 Ralph Lauren au fost influentele western, preluate insa intr-un mod genial, luand exact detaliile care sa dea personalitate unui outfit extrem de feminin, de altfel.

Texturile din piele intoarsa, pe tonuri maronii, pe care le stiti din filmele cu cowboy au fost combinate  cu elemnte ale sofisticatei mode din perioada victoriana. De la bluzele cu guler inalt, pana la rochiile brodate manual, pe tonuri de crem si argintiu.

Adevaratele vedete ale colectiei Ralph Lauren au fost insa accesoriile. Curelele late, din piele, cu detalii metalice frontale de mare efect vizual, cizmele in stil western, argintii, gentile de umar din panza, si mai ales colierele late, cu franjuri. Enjoy!

Outfit de vara Rlaph Lauren
Rochie brodata purtata cu vesta cu detalii geometrice
Fusta cu franjuri

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *