25 Jul

Tendintele militaresti revin in moda de toamna pentru barbati

Tendintele militaresti revin in moda de toamna pentru barbati Dupa ce sezoane la rand moda barbateasca a fost invadata de paltoane si trenciuri cu croi militaresc, iata ca si colectia Balmain isi gaseste inspiratia in uniformele ofiterilor rusi.

Tendintele militaresti nu parasesc moda cu una cu doua, si daca ne gandim la croiul linear, masculin si rafinat, la culorile neutre sau de camuflaj si la epoletii de pe umeri sau la nasturii aurii, incrustati, popularitatea acestui stil se explica de la sine.

De data aceasta insa, odata cu colectia semnata Balmain, detaliile sunt mai rafinate, eleganta primeaza grosolaniei, liniile sunt mai fine si texturile mai pretioase. Pantalonii albi, infipti in ghete inalte, o combinatie intre incaltaminte de biker si bocanci de transee, sacoul cambrat, pe tonuri de midnight blue, cu doua randuri de nasturi argintii, toate aceste piese vestimentare creeaza un outfit de o eleganta princiara.

Foto via style.com

Tendintele militaresti revin in moda de toamna pentru barbati Tendintele militaresti revin in moda de toamna pentru barbati

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *