14 Feb

Tendintele modei de primavara 2013, impuse de catalogul H&M

Tendintele modei de primavara 2013, impuse de catalogul H&MCampania de primavara 2013 de la H&M poate fi punctul de plecare pentru a pune cap la cap garderoba pentru noul sezon. Gazdele sau daca vreti gazelele noii colectii sunt super modelelele Constance Jablonksi si Nadja Bender.

Cu o influenta majora in impunerea noilor tendinte de primavara, brandul H&M vine cu o multime de optiuni fabuloase pentru o garderoba bine gandita.  Marca H&M se joaca cu detalii florale, cu animal print-uri indraznete si sofisticate si cu motive grafice abstracte.

Mixurile par sa fi trecut de la pupitrul DJ-ilor in teritoriul versatil al modei, caci amestecurile paradoxale de texturi si de printuri sunt in tendintele noului sezon. Sa combini piese din piele cu texturi delicate, imprimate cu detalii florale este indemnul celor de la H&M. Rezultatul? Un look jucaus si provocator, care te va face remarcata.

Tendintele modei de primavara 2013, impuse de catalogul H&MTendintele modei de primavara 2013, impuse de catalogul H&MTendintele modei de primavara 2013, impuse de catalogul H&MTendintele modei de primavara 2013, impuse de catalogul H&MFoto via HM

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *