6 Sep

Tendintele modei de toamna, adunate in catalogul Nordstrom

Tendintele modei de toamna, adunate in catalogul NordstromNici ca se putea gasi un moment mai potrivit pentru lansarea unui ghid cu principalele tendinte ale modei de toamna. Lantul de magazine Nordstrom a colaborat cu nu mai putin de 22 de modele pentru a pune cap la cap un catalog cu cele mai rafinate outfituri de toamna, create de designeri celebri.

Printre modelele convocate de cei de la Nordstrom, o recunoastem pe Diana Dondoe, bucuresteanca ce a aparut si in calendarul Pirelli, pe langa sutele de prezentari de pe catwalk.

Outfiturile high fashion atrag insa privirea ca un magnet, reusind sa potenteze si mai mult frumusetea naturala a fetelor. Designul, texturile si cusaturile maiestre create de nume celebre: de la Valentino la Prada, Erdem, Christopher Kane, Emilio Pucci, Oscar de la Renta si multi altii, fac tinutele irezistibile.

Tendintele modei de toamna, adunate in catalogul NordstromTendintele modei de toamna, adunate in catalogul NordstromTendintele modei de toamna, adunate in catalogul NordstromTendintele modei de toamna, adunate in catalogul NordstromTendintele modei de toamna, adunate in catalogul NordstromFoto via Nordstrom

Catalogul afiseaza cele mai noi tendinte ale modei de toamna, de la dantela, decolteuri asimetrice, tricotaje, costume cu croi masculin, paltoane oversized, outfituri de inspiratie gotica, iconica rochie rosie, imprimeuri grafice.

Un adevarat ghid care ne inspira in alegerea pieselor pentru aceasta toamna, catalogul Nordstrom etaleaza o intreaga galerie de accesorii. De remarcat plicurile rectangulare, fabricate din texturi pretioase, cu lanturi, manusile rosii, pana la coate, si fundele aplicate frontal la palton.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *