28 Jun

Tinute de gala – rochii cu margele aplicate

Dintre casele de moda care creeaza modele de rochii de gala, Marchesa se numara printre preferatele mele. Lansat inca din 2011 de catre Georgina Chapman si Keren Craig, brandul britanic s-a specializat pe haute couture, pe rochii de mireasa si, mai nou, a scos si o linie de genti pentru femei.

Nici vedetele n-au stat deoparte de fascinantele rochii de la Marchesa. Nu exista eveniment din lumea filmului sau a muzicii in care sa nu apara o diva imbracata in rochie Marchesa pe covorul rosu. Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Halle Berry, Rihanna sau Eva Longoria sunt doar cateva dintre celebritatile vrajite de acest brand.

Rar mi-a fost dat sa vad atata grija pentru detaliu, atatea texturi aranjate in layers, de cea mai mare finete, atatea falduri diafane, combinate cu accesorii de inspiratie retro, din margele extra size.

Rochie scurta Marchesa

In colectia de primavara-vara 2011, rochiile din voal au fost accesorizate la modul magistral cu margele de culoarea oului de rata. De la aplicatiile de pe umeri, pana la clutch si sandale, margelele au fost elementul surpriza al tinutei.

Costum cu margele by Marchesa

Foto via vogue.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *