3 Oct

Trend Allert: Genti plic cu bijuterii incrustate

Simplu accesoriu sau bijuterie? Geanta-plic a devenit un accesoriu din ce in ce mai sofisticat, fabricat din materiale din ce in ce mai scumpe, cu aplicatii perlate, sticlate, cu cristale Swarowsky sau cu inchizatori din aur.

Efectul? Un clutch bijuterie care iti taie rasuflarea. Stralucitor si unic, rasfrange lumina, dand un aer de adevarata vedeta celor care il poarta.

Accesoriul perfect pentru o tinuta de seara, exclusivista, un clutch bijoux este elementul care va atrage privirile tuturor.

Geanta-plic cu lant, cu cristale incrustate, creatie Ben de Lisi. Ideala pentru un outfit gotic, de noapte tarzie.

Genta plic Giuseppe Zanotti, over-sized, cu cristale colorate. Combinatia dintre pielea maro si avalansa de cristale colorate ii dau un aspect proaspat, tineresc.

Clutch Missoni din piele, cu inchizatoare magnetica si cu aplicatii filigranate.

Plic extra shiny, ideal pentru un stil lady-like, la o rochie de seara, exclusivista.

Plic de un rosu vibrant, forma si inchizatoare retro, cu aplicatii zornaitoare. Un accesoriu adus parca direct de la Moulin Rouge, provocator si atractiv.

Cu un astfel de accesoriu exclusivist, celelalte bijuterii sunt de prisos, riscand sa pareti prea impopotonata. O pereche de cercei finuti si o bratara sunt suficiente pentru a completa un outfit de seara.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *