5 Apr

Tricourile polo intra in sezonul primavara-vara 2011

Desi nu sunt inventate de ieri, de azi, ci tocmai de la inceputul secolului al XX-lea, fiind menite sa imbunatateasca echipamentul tenismenilor de atunci, tricourile polo par sa nu-si fi pierdut catusi de putin puterea de atractie, atat in randul barbatilor, cat si al femeilor, nici in 2011. Ba mai mult, se poarta cu obstinatie, atat pe strazi, cat si pe marile podiumuri ale modei, fiind articolul de vestimentatie nepretentios si perfect adaptabil la un outfut smart casual.

Ca si aspect, tricourile polo sunt usor de recunoscut, sunt in forma de T cu un guler, de obicei din două sau trei butoane placket, optional si un buzunar. Sunt disponibile pe toate culorile, dar cele mai cautate sunt cele cu dungi orizontale pe piept. Tricoul polo a devenit celebru odata ce a fost purtat de un jucator de tenis francez pe nume Rene Lacoste. Patru ani mai târziu, aligatorul Lacoste figura pe primul tricou polo scos la vanzare.


Daca vrei un outfit cu adevarat creativ in primavara aceasta, adopta stilul layers, al suprapunerilor de tricouri. Pune-ti imaginatia la lucru si joaca-te cu doua tricouri, de culori contrastante. Ai grija ca cel de deasupra sa fie un tricou polo, pentru a crea un efect interesant la gat, cu nasturii desfacuti. Incearca si tu o astfel de suprapunere si vei iesi definitiv din anonimat!

Foto via mensfashion.about.com, arkclothing.com, thisnext.com, hm.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *