26 May

Trucuri de machiaj pentru ochi care par mult mai mari

Oricat am nega-o, noi, fetele, avem la un moment dat tendinta de a ne exersa puterea de seductie, antrenandu-ne in acest sens privirea in fata oglinzii. Eu faceam asta cu cea mai buna prietena, ne testam reciproc “privirea intensa”, pentru ca apoi s-o aplicam fara probleme in fata barbatului care ne-a fermecat. Pentru acea privire intensa, care sa transforme un trecator intr-un admirator infocat, ai nevoie insa de o pereche de ochi cat mai expresivi si mai luminosi.

Iata de ce, machiajul ochilor, odata ce ai deprins aceasta arta, va lasa ochii sa vorbeasca si sa vrajeasca pentru tine. Daca nu esti convinsa ca un machiaj bine executat poate face minuni, uita-te la vedetele de la Hollywood cum arata inainte si dupa machiaj. Gwyneth Paltrow, de exemplu, care e absolut stearsa fara machiaj. Cateva trucuri te vor ajuta sa obtii privirea seducatoare pe care ti-o doresti de mult.

Curbeaza-ti genele. Foloseste in acest sens clestele pentru gene. Desi pare un instrument de tortura, poate face minuni. Dupa ce le-ai tinut stranse in cleste vreme de 3 minute, aplica o mascara pentru volum, cu efect de lungire a genelor. Rimelul meu preferat e Volumissime de la L’Oreal. Desi  a aparut pe piata de cativa ani buni, inca nu am gasit ceva care sa-mi faca genele sa para atat de dese si de lungi. Si totul atat de natural!

Nu neglija nici genele false. Ochii tai vor parea mult mai mari, mai expresivi si mai sexy cu astfel de gene.

Majoritatea femeilor se feresc sa-si rimeleze genele de pe pleoapa inferioara. Daca ai ochii mici si nu foarte evidentiati, poti sa le rimelezi si pe ele, dupa ce ai folosit un creion dermatograf pe pleapa de jos. Apasa apoi cu degetul pentru un efect mai blurat.

Pe pleoapa superioara, aplica tus, pentru o privire dramatica. Si, un ultim truc aflat de la make-up artisti. Aplica fard alb sau argintiu la colturile interioare ale ochilor, pentru o privire mai luminoasa. Succes!

Foto via idealpunjab.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *