28 Dec

Tuxedo barbatesc Dolce&Gabbana pentru un revelion fashion forward

Costume barbatesti Dolce&Gabbana pentru un revelion fashion forwardStilul pur italienesc s-a remarcat mereu printr-o eleganta fara cusur si printr-un rasfat al texturilor.

Cei de la Dolce&Gabbana au pregatit deja colectia pentru barbati sezonul primavara-vara 2013. Iar daca de revelion vrei sa fii cu un pas in fata vremurilor, adopta un astfel de costum barbatesc, cu care vei face un adevarat statement.

Tuxedo-ul barbatesc evoca apoca marilor poeti, a dandy-lor rafinati si a marilor pasiuni si intrigi. Popularitatea lui va atinge cote maxime in 2013, cel putin acesta este trendul pe care l-au impus designerii pe catwalk. Mai mult, tuxedo-ul va fi o piesa statement si in moda feminina, nu doar in cea masculina.

Nu doar combinatia clasica-alb negru e pe val. Poti combina la fel de bine un sacou midnight blue sau unul tobacco brown la pantaloni negri. Iar accesoriul care completeaza orice tinuta este, desigur, papionul.

Tuxedo barbatesc Dolce&Gabbana pentru un revelion fashion forwardTuxedo barbatesc Dolce&Gabbana pentru un revelion fashion forwardTuxedo barbatesc Dolce&Gabbana pentru un revelion fashion forwardFoto via Dolce&Gabbana

 

 

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *