Skip to content

Un gadget pentru singurătatea alergătorului de cursă lungă. De pe QuickMobile

 

Gadgeturi și echipamente pentru alergători
In care voi dezvălui lista mea mea de must-have-uri într-ale alergatului
De ce ele
In care îmi voi argumenta alegerea
Afiliere mai altfel
In care veți la despre un program de afiliere avantajos pentru ambele părți

Din 1 mai alerg, alerg și nu mă mai pot opri. Am început cu 2 km chinuiți și vai de ei, în timpul cărora nu numai că nu-mi găseam cadența, dar respirația mea făcea eforturi disperate să țină ritmul cu pașii. De runner’s high nici nu putea fi vorba. Am ținut-o așa vreo 2 săptămâni, pe urmă încet-încet am ajuns la 5km pe zi și câte 200-300 m adăugați cu fiecare alergare, deci limita e cerul, ăăă ultramaratonul.

Am ajuns să știu unde stă fiecare pietricică pe aleea din parc, iar țâșnitorile cu apă în care literalmente îmi scald fața la fiecare kilometru parcurs au fost salvatoare în zilele de vară. Dacă mă mai și nimeresc la momentul în care se udă iarba din parc, fac ce fac și trec prin raza de acțiune a furtunurilor. Ar trebui să mă vedeți: tricou ud, tot tacâmu’ . Și un zâmbet larg pe față, de copil care tocmai a trecut pe poarta Disneyland-ului.

 

gadget alergatori de la quickmobile

 

Odată cu noua pasiune, au venit și noi cheltuieli. Așa suntem noi construiți: cum avem un hoby nou, avem un pretext de a face și mai multe cumpărături. Consumerism at its finest. Așadar au venit așa: o pereche de Asics cu amortizare, care uneori am impresia că efectiv mă împing înainte, pantaloni de alergat, nenumărate bustiere, prinzători de păr. Dar astea sunt mărunțișuri. Ce contează cu adevărat sunt niște căști care să-mi îndulcească singurătatea alergătorului de cursă lungă.

Cum alerg dimineața, mi-am luat de câteva ori vechile mele căști no name (genul cu fir încurcat). N-am reușit să-l aud pe Dobro cum se cuvine, plus că firele nu s-au dezis și mi s-au împletit prin păr, m-au încurcat îngrozitor. Așa că mi-am zis că trec pe modul zen: renunț la căști și meditez în timp ce alerg. Ei, dar se pare că meditația nu e genul meu, căci tot cu gândul la Dobro de la Guerilla sunt. FOMO ăsta nu-mi dă pace, cine știe ce zic ăștia în studio și eu le ratez din nou glumițele și hăhăielile!

Problema asta tot tehnologia o poate rezolva LEJER. Tehnologia prin portalul ei cel mai drag mie pe piața autohtonă: QuickMobile. V-am zis deja că n-am reușit să conving pe nimeni să mă însoțească în alergările mele. Mi-am găsit însă un buddy care nu deranjează, ba chiar ajută: o pereche de căști Samsung Galaxy Buds2 Lavender Mov.

 

casti wireless mov

 

Motivele pentru care mi le doresc TARE sunt evidente pentru orice alergător. Sau pentru fiecare fată, pentru că le vreau mov, mai exact Lavender.

✔ Sunt incredibil de ușoare: La 5g per cască, noile Buds 2 sunt cele mai mici și mai ușoare căști fără fir Samsung de până acum.

✔ Minunățiile astea sunt echipate cu un trio de microfoane, plasat în fiecare cască care anulează în mod activ zgomotul atunci când ascult matinalul guerillesc. Plus că voi putea auzi în căști instrucțiunile audio pe care le oferă aplicația mea de alergat.

 

✔ Fiind o culoare mai fistichie, ăăă liliachie, au și un discount mai mare decât cele albe, de exemplu, și anume de 20% vs. 15%. Way to go!

 

✔ Si, nu în ultimul rând, mă atrage autonomia bateriei. Nu sunt fan al încărcărilor frecvente, mereu mă iau cu altele și uit să-mi încarc bateriile. Durata de viață a bateriei se potrivește și ea cu Buds Pro, cu ANC activat atingând o autonomie de 20 de ore (5 ore pe casca) și 29 de ore fără acesta (7,5 ore pe cască).

 

Când alerg, vreau să fiu ușoară ca o pană. Așa că plănuiesc să renunț la telefon. Îmi va trebui încă un gadget, ați ghicit. Un ceas Garmin va fi următoarea mare achiziție, mai ales că pe QuickMobile am găsit unul care s-ar asorta cu căștile: Smartwatch Instinct Solar GPS Orchid Violet. Dar despre asta vă voi vorbi pe larg într-o altă postare, după ce-l voi fi testat pe îndelete.

 

Comand de pe QuickMobile pentru că oamenii din spatele platformei sunt rapizi și minuțioși cu comenzile lor. Plus că, v-o spun deschis: îmi place site-ul, au descrieri de produs scrise de humans, nu celebrele copy-paste luate din goolge translate, au o grafică simplă și de impact, au imagini cu rezoluție mare și, mai ales, au noile gadgeturi prezente pe site de fiecare dată.

 

 

 

Afiliere cu dublu sens tot la ei am găsit. Dacă până acum eram obișnuiți ca programele de afiliere să fie o autostradă cu un singur sens, în cazul QuickMobile, se oferă coduri de reducere. În cazul altor magazine online, afilierea este benefică doar pentru afiliat. Afilierea QuickMobile schimbă macazul și oferă și celeilalte părți o reducere de 2-3%. Pic cu pic se face mult, totul e să fii perseverent. Asta e o altă lecție pe care mi-a adus-o alergatul.

Dar voi? Cu ce tip de căști îl ascultați pe Dobro (sau pe cine ascultați voi la primele ore ale dimineții).

 

 

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *