10 May

Unde gasesti haine ieftine pentru barbati, create de designeri

De cele mai multe ori, hainele create de designeri, desi exercita o atractie aparte asupra noastra, cand auzim sintagma “creatii exclusiviste”, ne si imaginam niste preturi nerusinat de piperate, destinate unui public cu pretentiile la fel de mari ca si conturile din banca. Exista cateva cazuri izolate, ce-i drept, de case de moda care au ales sa creeze haine pe care sa si le poata permita aproape oricine.

Daca nu demult Lanvin a colaborat cu H&M pentru a crea o linie vestimentara la preturi accesibile, fara a face insa rabat de la croiul ireprosabil, texturile fine si detaliile spectaculoase, iata ca si cei de la Cheap Monday fac, inca din 2004, haine ieftine pentru femei si barbati care isi doreau “jeansi la moda, dar care nu erau de acord cu preturile din ce in ce mai mari pe care le practicau celelalte branduri”. Prezenti in 30 de tari, stilistii de la Cheap Monday merg pe un stil minimalist, iar colectia pentru primavara-vara 2011 are pe alocuri accente extrovertite, un stil mai indraznet si mai energic.

Ii asteptam pe cei de la Cheap Monday si in Romania. Pana atunci, iata cateva dintre tinutele pentru barbati propuse pentru acest sezon:

Foto via focusonstyle.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *