30 Apr

Cum “montezi” acasa unghiile false

Oricat de mult te-ar tenta aspectul unei astfel de manichiuri, trebuie sa stii ca unghiile tale naturale vor avea de suferit intr-o oarecare masura. Mai mult, specialistii afirma ca, odata ce ti-ai pus unghii false, trebuie sa continui cu ele, la fel cum e si cu vopsirea parului. Sa vedem insa  care sunt principalele tipuri de unghii false, pentru a-ti da seama care se potrivesc cel mai bine stilului tau de viata.

Unghiile din acril – sunt cele mai rezistente unghii false, rezista la ore intregi de tastare, ca si la treburile casnice. Dezavantajul este ca pot avea un aspect ieftin si fake. La fiecare doua-trei saptamani trebuie refacute. Plus ca, daca ai ghinionul sa ti se dezlipeasca vreuna, trebuie inlaturata de urgenta.

Unghiile din gel – mai putin rezistente decat cele din acril, au insa un aspect mai natural. Nu sunt recomandate fumatoarelor, caci le poti arde usor.

Si, bineinteles, pentru o manichiura perfecta, tot saloanele specializate in manichiura sunt prima optiune.

Daca insa te incapatanezi sa-ti pui singura unghiile false, acasa, iata ce pasi ar trebui sa urmezi.

Cumpara-ti un kit pentru aplicarea si intretinerea unghiilor false. Asigura-te ca se afla in set si un ulei special de ingrijire a unghiilor, pe care poti sa-l folosesti in fiecare zi.

Curata-ti si scurteaza-ti cat mai mult unghiile, pentru a nu ramane resturi de oja si de mizerie intre unghia naturala si cea falsa.

Aplica un strat subtire de adeziv si fixeaza unghia falsa. Aplica cu mare atentie unghia falsa, asa incat sa se suprapuna perfect peste unghia naturala. Altfel, se vor vedea marginile unghiei naturale, deci vei obtine un aspect  fake.
Daca le aplici pentru prima data, alege o marime cat mai mica pentru unghiile false, te vei descurca mai usor cu ele.

In kitul de aplicare vei gasi o combinatie de acril si de pudra acrilica. Aplic-o uniform, pe suprafata unghiei.
Si, pentru tusa finala a manichiurii, vopseste unghiile dupa pofta inimii. Lasa-ti imaginatia sa lucreze si creeaza modele cat mai fanteziste.

Succes!

Foto via oohlalaenglishdemoiselle.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *