20 Mar

Vara 2013 te vrea cu pielea la vedere. Vezi propunerile Stradivarius!

Vara 2013 te vrea cu pielea la vedere. Vezi propunerile Stradivarius!Cel mai recent catalog Stradivarius ne aduce nu doar o superba colectie de haine de primavara-vara, ci si un veritabil ghid de tendinte pentru sezonul cald.

Pentru acelea dintre voi care isi planifica garderoba pentru zile mai calde, propunerile marca Stradivarius din catalogul pentru luna martie vor functiona ca  sursa de inspiratie.

Ca tendinta generale, cat mai multa piele la vedere asigura un look provocator si senzual. Chiar daca vorbim de jenasi lundi, acestia sunt despicati strategic, pentru a lasa sa se intrevada pielea. Salurile si bluzele crosetate lasa spatele descoperit, iar pantalonii scurti din denim sunt acelasi fashion item pe care il poarta generatii dupa generatii de adolescente.

Vara 2013 te vrea cu pielea la vedere. Vezi propunerile Stradivarius!De remarcat accesoriile colectiei de primavara by Stradivarius. Plicuri cu motive etnice, curele impletite, multicolore, coliere statement si bratari de inspiratie tribala. Sandalele cu talpa din pluta sunt nu numai usoare si comode, ci au si designul si inaltime potrivita pentru a avantaja orice silueta.

Vara 2013 te vrea cu pielea la vedere. Vezi propunerile Stradivarius!Vara 2013 te vrea cu pielea la vedere. Vezi propunerile Stradivarius!Vara 2013 te vrea cu pielea la vedere. Vezi propunerile Stradivarius!Vara 2013 te vrea cu pielea la vedere. Vezi propunerile Stradivarius!Foto via Stradivarius

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *