13 Dec

Vedete bine imbracate: Printesa Beatrice vs. Marisa Tomei

Vedete bine imbracate: Printesa Beatrice vs. Marisa Tomeirochie al carei croi nu putea trece neobservat a fost tinuta pentru care au optat doua dintre cele mai celebre femei.

Dupa ce a fost aspri citicata pentru outfitul cu care a aparut la Nunta Regala, Printesa Beatrice pare sa-si fi angajat un stilist priceput. Asa ca a inceput sa figureze pe lista cu cele mai bine imbracate celebritati. Asa se face ca la evenimentul de miercurea trecuta: Britain Creates 2012: Fashion & Art Collusion, printesa a imbracat o rochie stylish, pe care a accesorizat-o corect, cu pantofi cu varf rotund s cu tocuri inalte si un clutch exclusivist, cu accente stralucitoare. Un look perfect pentru o printesa moderna, care apreciaza insa aspectele traditionale.

Marisa Tomei, pe de alta parte, a ales aceeasi rochie, cu mansete de un albastru electric, la o cina in Paris, la Berluti. Actrita a mers pe o abordare mai futurista, optand pentru pantofi cu decupaje, cu mixturi de turcoaz, un plic cu aspect minimalist, nude si o coafura retro, care ii lasa chipul descoperit.

Care dinre tinute vi se pare cea mai reusita? 

Foto via huffingtonpost.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *