17 Apr

Vezi ce schimbare radicala aduce noul catalog de aprilie H&M

Veizi ce schimbare radicala aduce noul catalog de aprilie H&M Intr-un sezon in care designerii se intreg in culori cat mai vibrante, suedezii de la H&M au schimbat macazul. Noul catalog al indragitului brand aduce in prim-plan tinute monocrome sau imprimate, dar mai ales outfituri alb-negru.

Chiar daca unele admiratoare ale brandului vor fi dezamagite de aceasta schimbare, nu putem s nu observam si turnura spre eleganta si feminitate pe care o confera cele mai noi haine de la H&M.

Veizi ce schimbare radicala aduce noul catalog de aprilie H&M Fustele maxi, purtate cu topuri albe ies din monotonia alb-negru prin accesorii provocatoare. In acest caz o palarie cu boruri largi aduce un aer misterios oricarei priviri.

Veizi ce schimbare radicala aduce noul catalog de aprilie H&M Puloverele cu maneci trei sferturi, luate parca de la raionul pentru copii, intra in moda de primavara.

Veizi ce schimbare radicala aduce noul catalog de aprilie H&M Alaturarea unor pantaloni scurti cu imprimeu vegetal cu un sacou negru este extrem de creativa si provocatoare.

Veizi ce schimbare radicala aduce noul catalog de aprilie H&M Vara cea fierbinte iti va pastra intreaga libertate de miscare daca vei purta fuste maxi, din texturi racoroase, si sandale joase.

Veizi ce schimbare radicala aduce noul catalog de aprilie H&M Iar rochiile inflorate, din voal, te vor face sa te simti ca o zana.

Veizi ce schimbare radicala aduce noul catalog de aprilie H&M Si bineinteles ca nu se putea sa lipseasca din noua colectie rochia de dantela, care sa-ti puna in valoare atuurile.

Foto via HM.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *