17 Jan

Accesoriile perfecte la o rochie de dantela

Accesoriile perfecte la o rochie de dantelaRochiile din dantela si-au capatat un loc de cinste in garderoba iubitoarelor de moda. Adorata pentru delicatetea si misterul pe care le dagaja, dantela a fost textura vedeta si la Revelionul 2013 si intuitia imi spune ca la fel va fi cativa ani buni de acum.

Totusi, rochiile de dantela nu sunt tocmai usor de accesorizat.

Prima regula atunci cand imbraci o rochie din dantela: cu cat mai putine accesorii, cu atat mai bine (less is more). Daca te incarci cu bijuterii masive, efectul va fi extrem de kitschos si vulgar, intreaga delicatete a dantelei va fi anulata.

Accesoriile perfecte la o rochie de dantela

Cat despre culoarea pantofilor si a plicului (asta pentru ca o geanta supradimensionata iese din discutie) ea trebuie sa fie neagra sau in contrast cu nuanta rochiei.

Accesoriile perfecte la o rochie de dantela

Daca alegi sa porti o bratara, renunta la colier si cercei, daca porti cercei, renunta la orice alte bijuterii. Un singur ceas de firma poate fi accesoriul perfect la o rochie de dantela.

Fie ca alegi ciorapi de culoarea pielii sau ciorapi colorati (neaparat mati!), asigura-te ca iti pui in evidenta rochia si silueta cu o pereche de pantofi cu toc inalt. Daca mai au si platforma, cu atat mai bine.

O curelusa delicata poate fi accesoriul care sa-ti completeze in modul cel mai fericit tinuta.

Accesoriile perfecte la o rochie de dantelaFoto via bopandtigerbeat.com, brian-lichtenberg.fashionstylist.com, agacistore.com, cosmopolitan.co.uk

 

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *