4 Jan

Barbatul elegant al secolului trecut, vazut la show-ul Lanvin

Privelistea de pe catwalk, din cadrul prezentarii colectiei de toamna-iarna 2011/2012 Lanvin, cea mai veche casa de moda franceza, n-a mirat pe nimeni. Era de asteptat de la o casa cu traditie sa se intoarca din cand in cand spre trecut, mai ales ca Parisul de odinioara era un taram al modei masculine, un teritoriu de unde se dictau noile trendurie, un centru al magazinelor de materiale si al croitoriilor celebre.

Barbatul acela, pa care il gaseai pe strazile Parisului la inceputul secolului trecut, cel care reusea sa combine eleganta cu masculinitatea, a fost reinventat de directorul de creatie Alber Elbaz.

Outfit barbatesc in stil layers

Pantalonii stramti pe gambe si bufanti pe solduri, combinati cu sacouri kaki, pardesie cu fermoar, palarii de fetru, au readus pe catwalk atmosfera secolului trecut.

Palton gri-charcoal
Costumul barabtesc gri, cu cateva marimi mai mare

Era culmea sa lipseasca celebrul costum gri barbatesc tocmai din colectia Lanvin. Cu volum in partea de jos, costumul gri semnat Lanvin  se detaseaza de cele vazute prin mai toate colectiile masculine, prin croiul cu accente retro.

Foto via blog.lelaluxe.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *