10 Apr

Cel mai nou trend de vara: rochiile legate dupa gat

Vara 2012 muta centrul de interes de pe decolteuri pe umeri. Asa ca daca aveti umeri frumosi, perfect conturati, acum e momentul sa-i scoateti la iveala. Rezultatul? Un look de vestala mandra, misterioasa si senzuala in acelasi timp. La pachet cu lejeritatea pe care v-o da o asemenea rochie, perfecta pentru o zi de vara.

O intreaga galerie de rochii legate dupa gat, afisand motive geometrice de amploare si texturi skin friendly au fost prezentate in cadrul colectiei de primavara-vara 2012 ready to wear semnata Max Azria.

Nu stiu daca ati purtat vreodata asemenea rochii. Avantajul suprem este ca nu va mai aluneca bretelele cand va e lumea mai draga si nu mai trebuie sa le ridicati tot la cateva minute. Plus ca, lasand umerii la vedere, rochiile Max Azria sunt extrem de sexy, chiar daca au un  croi simplu, fluid.

Purtate cu sandale cu platforma, cu detalii tribale, ca in prezentarea Max Azria, accesorizaea trebuie sa fie minimala. Cerceii candelabru si colierul sau lantul de orice fel nu au ce cauta la o asemenea rochie lejera. Puteti lua cu voi insa o bratara lata sau o bratara de picior si o pereche de cercei discreti, asortati.

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *