25 Mar

Deschidere H&M

Marea deschidere H&M AFI Palace Cotroceni

De ceva timp vedeam prin tot Bucurestiul reclame la H&M care spuneau ca “in curand orasul tau se va schimba”.
Cred ca toata lumea a observat-o pe Gisele Bundchen (Victoria’s Secret Angel) pe afise in acea salopeta inflorata sau in rochia maxi de vara, un must have al sezonului.

Stiam ca va fi nebunie mare la deschidere, dar m-am lasat convinsa de cea mai buna prietena si in dimineata asta, in jurul orei 10.30 eram acolo. Cand sa ajungem, o coada imensa sute de oameni care venisera de la 8 dimineata stateau la rand paziti de zeci de bodyguarzi. Macar erau pe covorul rosu de la intrare in lumina reflectoarelor :).
Binenteles ca nu ne-am asezat la coada sa asteptam. Am privit din multimea care se adunase ca la spectacol, printre care si o fosta componenta Next Top Model.Se numara fiecare minut ramas pana la deschidere, iar o trupa dansa la intrare. “3, 2, 1 Welcomeeeeee to H&M” si au intrat…
Am plecat dezamagite catre Starbucks fara sa fi cumparat nici macar un tricou H&M. Poate maine la deschiderea din Unirea.

Intre timp, am intrat si eu pe site-ul lor pentru a vedea ce produse / accesorii ofera.

Cool, trendy, accesibile.

Un lucru care mi-a atras atentia este « Cabina de Proba Virtuala » unde poti sa te « imbraci online » pentru a stii ce « asortezi offline ».

Linkul catre Cabina de Proba Virtuala H&M CabinaDeProba H&M.

Asadar, inainte de a face shopping in magazin te poti « imbraca de acasa » si, un lucru interesant, este ca poti vizualiza pretul fiecarui articol vestimentar in parte, stiind dinainte cat vei plati pentru achizitia acestuia.

Maine, pe 26 martie va fi deschis urmatorul magazin in Unirea Shopping Center iar pe 31 martie in Baneasa Shopping City.

Asadar, Welcome H&M in Romania !

P.S: A fost cineva la deschidere ? Impresii ?

Photo via huggymonster.com

Comentarii

comments

One thought on “Deschidere H&M

  1. Am fost si m-am ales cu niste haine superbe.A fost mare bataie pe niste fuste si rochii colorate.Problema este ca toata lumea s-a aruncat sa isi ia tot ce vedea in fata ochilor si nu apreciau frumusetea hainelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *