8 May

Imbracaminte barbati la moda, inspirata din retelele de socializare

Imbracaminte barbati la modaS-au scris carti, s-au facut filme, au aparut boli si dependente, dar este pentru prima data cand retelele de socializare devin sursa de inspiratie pentru designerii fashion.

Cei doi designeri ai casei de moda italiene Dolce&Gabbana au creat o colectie pestrita, nu prin culori, ci prin caractere. Piese de imbracaminte barbati la moda au fost prezentate in cadrul colectiei de primavara-vara 2012, la Milano. Inspirate de comunitatile pescarilor, ale oamenilor de afaceri, ale jucatorilor de soccer de pe Facebook si Twitter, outfiturile au recreat lumea virtuala, intr-o nota extrem de masculina, urbana, relaxata.

Plasa purtata peste tricou sau peste pantaloni scurti este elementul cheie al colectiei. Gentile nu mai sunt purtate de-a curmezisul trupului, ca in alte colectii, ci in stil nomad, aruncate peste umar.

Pantofii din texturi pretioase sunt purtati fara sosete, iar curelele sunt echipate cu catarame late, metalice. De remarcat sacourile sezonului, mai stramte, cu detalii de croi militaresti.

Foto via style.comimbracaminte barbati la moda

Imbracaminte barbati la modaImbracaminte barbati la modaImbracaminte barbati la moda

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *