29 Nov

Lanvin dicteaza o marime in plus la paltoane pentru barbati

Lanvin dicteaza o marime in plus la  paltoane pentru barbatiCea mai indragita casa de moda franceza a lansat la Paris colectia de toamna-iarna 2012 pe segmentul menswear. Ca si concept, francezii au mers pe paltoane purtabile, care sa sublinieze printr-o silueta supradimensiunata puterea barbatului.

O marime in plus la paltoane, dar si la costume, aduce o nota de masculinitate colectiei, dar si o tendinta controversata, careia probabil ii va trebui ceva timp pana sa fie adoptata de iubitorii de moda.

Din colectia Lanvin nu au lipsit gulerele din blana, umerii supradimensionati, mansetele si buzunarele cu accente militaresti.

De remarcat accesoriile colectiei, care se indeparteaza mult de imaginea delicata a barbatului efeminat, pe care am tot vazut-o pe catwalk in ultimii ani. lanvin promoveaza un barbat puternic, constient de locul lui in lume. Bocancii inalti, cu aspect de clapari, manusile din texturi rugoase si sepcile trase peste ochi au creat o colectie remarcabila.

Lanvin dicteaza o marime in plus la  paltoane pentru barbatiLanvin dicteaza o marime in plus la  paltoane pentru barbatiLanvin dicteaza o marime in plus la  paltoane pentru barbatiFoto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *