Skip to content

Mai sexy pe tocuri

Nu te cunosti inca 100%, dar stii despre tine cateva lucruri. Esentiale. Lucruri pe care le-ai inteles odata cu trecerea timpului si cu sedintele nenumarate de shopping&experiencing toale si pantofi de marimi, texturi, culori si stiluri diferite. Sedinte care te-au ajutat ca incet-incet sa descoperi potentialul tau de a deveni un fashion icon. Macar pentru mica ta comunitate, daca nu pentru o lume intreaga.
Asaaa. Deci ai ajuns sa iti cunosti cat de cat stilul vestimentar. Esti insa prea comoda si te imbraci prea casual ca sa porti tocuri inalte. Te consideri cat se poate de naturala asa, in pantofii tai josi, fara sa te obosesti sa-ti “rupi picioarele” in fiecare zi pe tocuri.
Sa-ti spun un secret. Pe tocuri esti mult mai sexy, oricat de mult le-ai detesta tu, tocurile subtiri si inalte sunt arme redutabile ale seductiei.

Vrei sa-i atragi atentia alesului inimii tale? Victoria Beckham are un pont pentru tine. Pune pe tine un tricou mulat, niste blugi care sa te avantajeze si niste pantofi cu toc inalt.

Efectul va fi devastator. In sensul bun al cuvantului, sper ca ma intelegi.
De ce? Pentru simplul fapt, dovedit, ca pantofii cu toc creeaza iluzia unor picioare mai lungi si mai subtiri, a unui bust mai proeminent si a unor fese mai obraznice. Suna provocator, nu-i asa? Incearca pe picioarele tale provocarea tocurilor inalte!

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *