2 Nov

Manusi din piele. Si ceva in plus

Designerii au hotarat: texturile single sunt plictisitoare. Asa ca si-au pus imaginatia la treaba si le-au nascocit pereche. Asa s-a intamplat si cu manusile de piele, un accesoriu pe cat de vechi (daca scormonesti bine, gasesti si in sifonierul bunicii o pereche-doua), pe atat de rafinat.

Manusi din piele cu aplicatii de blana, de cele mai multe ori artificiala, neagra sau in culori intense, aceasta e cea mai noua propunere a designerilor pentru tomana/iarna 2011.


Manusi din piele plus blana, creatie Marni

Sau, varianta manusi lungi, din blana, tot din colectia Marni:

Manusi din blana, colectia Marni

Manusi din piele si atat nu mai exercita cine stie ce atractie asupra celor care fac legea in moda. Daca te aventurezi si tu sa adopti acest trend, afla ca iti poti fabrica astfel de manusi de piele si blana chiar tu. La perechea de manusi din piele pe care probabil o ai deja, cosi cate o bucata de blana, ca o manseta. Blana o poti “decupa” dintr-un guler vechi, de exemplu.

Esti fascinata de tricotaje? Alege o manseta din tricot pe care s-o adaugi la manusa de piele, asa incat sa se asorteze la puloverul preferat. Consuelo Castiglioni, directorul de creatie de la casa de moda Marni, s-a gandit deja la asta. Si iata ce a iesit:

Manusi din piele cu tricot

Cum ti se par noutatile in materie de accesorii propuse de designeri pentru iarna ce vine?

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *