17 Jan

Pantofi din piele intoarsa pentru fashioniste cu personalitate

Mi-a placut intotdeauna pielea, iar cea intoarsa in mod special. Imi amintesc ca prima geaca pe care mi-am cumparat-o vreodata era din piele intoarsa verde. Pe vremea aceea nu existau insa solutii (cel putin nu la noi) pentru pastrarea acestui material, singura optiune fiind curatatoria chimica. Acum exista, slava Domnului, nenumarate spray-uri pentru tratarea pielii intoarse, care o face impermeabila si mult mai rezistenta la murdarie. Plus ca isi pastreaza textura pufoasa, nu se batatoreste in timp.

Ca tot vorbim de piele intoarsa, iata cei mai minunati pantofi pe care i-am vazut in ultima vreme din aceasta textura. Sunt creati de celebra Jil Sander, cea care se declara indeajuns de inacapatanata incat sa creeze pantofi in linii si unghiuri drepte, inspirati din arhitectura germanica. Liniile “tari”, pe masura caracterului ei, se imbina insa cu texturi pretentioase. Rezultatul? Niste pantofi senzationali, pe care orice fashionista si i-ar dori in dressing.

Au toc inalt, platforma pentru confort la mers, o banda aplicata peste glezne, care le face a para mult mai subtiri si mai sexy, plus un fermoar discret. I love them!

Foto via mycolorfashion.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *