Skip to content

S.O.S. Cum imi aranjez dulapul?

Foto via currentsnj.com

Cum fiecare an incepe cu o curatenie in lucruri si in viata, dulapul este un bun loc pentru a incepe “defrisarea”.

Buuun. Intrebarea este cum ne aranjam dulapul in asa fel incat hainele pe care le purtam cel mai des sa fie cat mai la indemana si, mai ales, cum facem ca dulapul din dotare sa nu fie mereu ticsit de haine. Pentru ca sunt sigura ca aveti o garderoba impresionanta, asta si datorita faptului ca faceti cumparaturile de haine si accesorii sub puterea impulsului. Dar asta e o cu totul alta poveste.

Ideal ar fi sa aveti doua dulapuri. Unul pentru hainele pe care le purtati in mod frecvent, celalalt pentru cele de care nu va prea atingeti. Recunoasteti, aveti o sumedenie din fiecare categorie. Daca dispuneti de un singur dulap, aruncati sau donati hainele pe care nu le-ati purtat in ultimele 6 luni. Astfel veti avea un sifonier mult mai aerisit. Hainele pe care le purtati cel mai des puneti-le la nivelul ochilor, cele e care le purtati mai rar sau nu sunt de sezon le puteti aranja pe rafturile cele mai de jos sau de sus.

Cat despre locul lenjeriei intime in dulap, ea ar fi ideal sa stea inchisa in niste sertarase, unul pentru chiloti, unul pentru sutiene s.a.m.d. Exista si dulapioare din rafie, facute special pentru a “depozita” lenjeria intima. Eu mi-am luat unul foarte dragut de la Jysk.

Si inca ceva. Cu cat mai multe umerase in dulap, cu atat mai rar trebuie sa calci. Cumpara-ti at mai multe umerase, mai degraba din lemn plus fier decat din plastic, care se rup usor, si aranjeaza-ti hainele sifonabile pe umerase, dupa ce le-ai calcat. Astfel vei avea tot timpul la indemana o tinuta impecabila, fara sa stai sa calci si sa apretezi ore in sir.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *