8 Jun

Sandale arhitecturale, cu platforma

Cum silueta feminina pare sa fie si in aceasta vara la fel de bine conturata ca si in sezoanele trecute, pe runway pantofii cu toc si cu platforma inalta au fost artificiul creat de designeri pentru a mai “ajuta” silueta modelelor cu cativa centimetri. Efectul? O silueta filiforma, la limita dintre senzual si fantomatic.

Dar iata ca moda a coborat si in strada, unde sandalele cu toc si cu platforma inalta, ascunsa sau la vedere, cu barete din piele sau din panza care urca peste glezne, au fost adoptate cu entuziasm de consumatoarele de fashion.

La limita dintre moda si design de pantofi, sandalele create de Alexander Wang pentru aceasta vara etaleaza detalii spectaculoase, un toc angular, siret, piele de soparla si fermoar la spate, pentru un look downtown chic, spectaculos.

Sandale Alexander Wang

Nici Fendi nu exclude arhitectura dintre sursele sale de inspiratie. Pantofii cu accente curbate, inspirati din arhitectura romanica, cu platforma ascunsa, fabricati din piele verde-smarald, sunt accesoriul perfect la o rochita nude si la bijuterii din aur, opulente.

Pantofi verde-smarald de la Fendi

Stilurile arhitectornice de pe taramuri indepartate au exercitat o fascinatie aparte asupra designerilor de la casa de moda Alexander McQueen, in frunte cu directorul de creatie – Sarah Burton. Sandalele Samurai cu platforma inalta vor starni valuri de admiratie si poate de invidie, caci sunt cu adevarat spectaculoase.

Sandale Samurai Alexander McQueen

Foto via polyvore.com, bergdorfgoodman.com, net-a-porter.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *