Skip to content

Un accesoriu cât toate discursurile motivaționale

Pe vremuri urmăream cu interes discursurile motivaționale. Aveam câțiva speakeri preferați, pe care îi puneam pe repeat pe YouTube, îmbătându-mă de marasmul a ceea ce credeam la vremea aceea că e descoperirea de sine. Încrederea în mine a fost întotdeauna un teren minat: când mă îndepărtam prea mult, deveneam umilă și neputincioasă, când mă apropiam, deveneam arogantă și nesuferită. Mi-a fost greu să găsesc un echilibru, să ajung la încredea de sine aceea așezată, care te face să treci demn prin orice situație.

Am observat că funcționează de fiecare dată o schimbare de look. Îmi dă încredere, pe termen scurt. Problema e că nu-mi pot schimba zilnic look-ul, sunt eu cameleonică, dar nici măcar simpatica reptilă nu-și leapădă pielea așa des.

Am găsit însă ceva care să-mi întregească în mod fericit stilul. Un accesoriu care a încântat generații și generații, care a fost dăruit ca semn de prețuire, care a fascinat și ademenit, începând cu vechile ceasuri de buzunar, care ieșeau cu eleganță din buzunarul domnilor, la capătul unui lanț de argint.

via GIPHY

via GIPHY

Da, am găsit ceasul perfect pentru stilul meu. Din colecția de ceasuri de damă am ales un Citizen, model Citizen TITANIUM EW2470-87E Eco-Drive, cu ecran safir și cu carcasă din titan, cu un design minimalist și curat, rezistent și creat din materiale premium. L-am găsit în locul preferat al iubitorilor de ceasuri și totodată locul de întâlnire al brandurilor originale și  al accesoriilor pentru ceas – pe Watchshop.ro. Cu câțiva ani în urmă eram fascinată de ceasurile de damă Fossil, acum mă atrag cele cu mecanism japonez, cum este Citizen. Cum stilul meu e mai mult clasic, cu accente casual, un asemenea accesoriu ar fi piesa de rezistență a ținutelor mele.

Sursă imagine Watchshop.ro

Un pulover pufos e tot ce îmi doresc într-o dimineață de toamnă târzie. De fapt nu chiar tot. Și un ceas care să stârnească admirație și, de ce nu, și ceva urmă de invidie.

Imagine realizată cu Canva.com

O pereche de blugi, niște botine din piele și un blazer lejer sunt perfecte pentru o zi la birou. Nu fără inelușele mele fine din argint și, accesoriul suprem, ceasul Citizen. Același brand japonez are numeroase modele de ceasuri bărbați, extrem de minuțios executate, asa că și dragii noștri bărbați se pot bucura de un plus de încredere în ei, cu un gest simplu, punându-și un asemenea ceas la încheietură. Stilul unic al fiecăruia dintre noi e făcut din detalii, să nu uităm un detaliu esențial – atitudinea. Purtați ceasuri cu atitudine, si veți intoarce capete!

Imagine realizată cu Canva.com

Articol scris pentru SuperBlog 2019.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *