Skip to content

La vin cu o corporatistă

Astăzi o să vă spun povestea unei corporatiste. Poate fi povestea mea, a ta, sau a oricărui bucureștean. E o poveste simplă, dar cu trăiri intense, așa cum e viața.

Așadar, să-ncep să desfășor firul poveștii… Era o seară obișnuită de miercuri, iar Ela era nervoasă după o zi lungă la birou, cu ședințe interminabile și cu prezentări care n-au mers cum se așteptase ea. În timp ce se gândea la ce ar putea face în seara asta ca să-i mai vină inima la loc, i-a venit ideea de a merge la un wine bar. A căutat pe internet și a găsit Corks Cozy Bar din București. Rar avea obiceiul să meargă singură într-un local, dar cum era taman în mijlocul săptămânii și prietenii Elei aveau alte planuri, s-a înverșunat să meargă neînsoțită. Și-a făcut așadar o rezervare online și și-a îndreptat pașii spre locul acela.

Cum a fost seara Elei la Corks

 

 

Când a ajuns la Corks Cozy Bar, a fost întâmpinată de o ambianță caldă și primitoare. S-a simțit ca și cum aș fi intrat într-o casă splendidă și primitoare, plină de povești și tradiții. Locul i-a spulberat din prima toate dubiile, așa ca s-a simțit instant în largul ei, deși era neînsoțită. Și-a ales un loc confortabil și a început să exploreze meniul.

A decis să înceapă seara cu un pahar de vin alb sec, unul dintre preferatele ei. A fost impresionată de selecția largă de vinuri și de faptul că își putea comanda și gustări. A continuat cu o porție de paste cu fructe de mare, care s-au potrivit perfect cu vinul alb. La Corks se serveau vinuri vinificate modern sau vinuri sofisticate. Vinuri care s-au servit la Premiile Oscar sau Nobel. Si multe alte variante de vinuri care-ți deschideau pofta de vorbă și îți destupau sufletul întru voie bună.

Așa i s-a întâmplat și Elei. În timp ce savura vinul și gustarea, a observat că locul era plin cu oameni interesanți și amuzanți. A început să vorbească cu un bărbat pe nume Alex, care lucra în marketing și care, la fel ca ea, a ales să-și petreacă seara într-un mod relaxant la Corks Cozy Bar. Au început să discute despre muncă, dar au ajuns rapid să vorbească despre tot felul de subiecte, de la călătorii la hobby-uri și până la viața de noapte din București. În timp ce conversația cu Alex se apropia de sfârșit, Ela a realizat că această experiență la Corks Cozy Bar a fost mult mai mult decât un simplu moment de relaxare. A fost o oportunitate de a întâlni oameni noi, de a descoperi vinuri și gustări noi și de a explora o altă parte a orașului.

În timpul discuției lor, Ela a  aflat că Corks Cozy Bar găzduiește deseori evenimente speciale, cum ar fi degustări de vinuri sau seri tematice, care atrag oameni din întregul București. A fost încântată de această idee și s-a hotărât să se întoarcă cu prietenii ei la următorul eveniment.

Când a terminat de mâncat și de băut, Ela a realizat că petrecuse mai multe ore la Corks Cozy Bar decât a planificat inițial. Dar nu se grăbea să plece, căci se simțea relaxată aici. A fost surprinsă să vadă că oamenii încă sosesc, în ciuda faptului că era târziu. Ii plăcea verva care se auzea peste tot, semn ca vinul iși făcuse efectul: a creat atmosfera potrivită pentru o seara plăcută, în care vorbele și râsetele curgeau firesc.

 

8 motive pentru a-ți petrece seara într-un wine bar precum Corks

Dacă ar fi să ne gândim la câteva motive pentru care am alege Corks ca loc de petrecut seara, iată care ar fi ele:

  • Descoperirea unor vinuri noi și interesante.
  • Posibilitatea de a gusta mâncăruri delicioase.
  • Atmosfera plăcută și relaxantă.
  • Oportunitatea de a întâlni oameni noi și de a socializa.
  • Posibilitatea de a participa la evenimente speciale și degustări tematice.
  • Rezervarea online ușoară și rapidă.
  • Gama variata de băuturi oferite, incluzând atât vinuri, cât și băuturi spirtoase.
  • Mari șanse de a petrece o seară de neuitat și o experiență unică.

 

In loc de concluzie

Era o simplă seară de miercuri, dar Ela a avut o mică revelație: a înțeles că viața nu trebuie să fie doar despre munca și responsabilitățile zilnice. Este important să ne permitem să ne bucurăm de lucruri simple, cum ar fi un pahar de vin bun și o conversație interesantă cu cineva nou.

Corks Cozy Bar a fost un loc perfect pentru a-și petrece seara, și acum abia așteaptă să se întoarcă acolo pentru a descoperi mai multe despre lumea vinurilor. Astăzi, a realizat că trebuie să ne amintim să ne bucurăm de lucrurile simple și să creăm momente speciale în viața noastră. O seară frumoasă la un wine bar s-a dovedit a fi exact ceea ce avea nevoie pentru a se deconecta și pentru a-și încărca bateriile pentru zilele aglomerate de la birou.

Dar tu? Ce recomandări ai pentru petrecut o seară relaxantă în București? Te aștept în secțiunea de comentarii cu sugestiile tale.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *