Skip to content

Poveste de designer-John Galliano

 

Pentru cei care cred ca viata unui fashion designer e facuta numai din conversatii la cocktailuri exclusiviste, din vizionari de filme de arta si din visat ore in sir cu ochii deschisi, John Galliano vine sa dezminta aceste prejudecati.

Cu un stil de viata exagerat de organizat, cu trezirea la 6 dimineata in fiecare zi, cu 40 de minute de jogging pe malul Senei, care, declara celebrul designer, il ajuta sa se concentreze mai bine si sa se umple de energie pentru intreaga zi, el are un stil de viata pe cat de sanatos, pe atat comun.

Nu la fel de comune sunt si creatiile sale vestimentare, prezentate de fiecare data in cadrul unor colectii in spatele carora se ascunde o intreaga poveste. Asa a fost colectia lui de debut, numita “Incredibilii”, inspirata din costumele celor care au participat la Revolutia Franceza.

Dupa ce ani de zile a creat haute-couture, pentru dive ca Madonna in filmul Evita, Charlize Theron, pe care a numit-o muza lui cea mai de pret, pentru  Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley, pentru Nicole Kidman sau pentru Cate Blanchett pentru tinutele exclusiviste de la Academy Awards, in ultimii ani a schimbat macazul, creatiile lui fiind mai degraba pe segmentul ready-to-wear, menite sa fie purtate de tineri, pe care Galliano ii considera, pe buna dreptate, mai receptivi la moda.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *