Skip to content

4 diete eficiente, dar extreme la care s-au dedat femeile de-a lungul istoriei

Chiar daca in anumite epoci pictorii adorau formele rubensiene, femeile au tinut intotdeauna sa aiba o silueta filiforma si, mai ales, sa se simta bine in pielea lor. Si da, au existat de-a lungul istoriei ani in care a fost la moda o anumita dieta, despre care se sustinea sus si tare ca este cea mai eficienta. Exact ca in zilele noastre.

Dieta cu oxiuri

Da, ati vazut bine. femeile faceau tot posibilul ca sa capete oxiuri, care consumau regulamentar surplusul de alimente din stomac. Asa ca duduile puteau manca ce doreau si cat doreau, fara sa se umple de kilograme nedorite.

Talia stransa cu corsetul

O alta metoda folosita in epoca victoriana cu precadere era strangerea taliei cu corsetul, pana femeile aproape ca nu mai puteau sufla. Efectul corsetului strans nu este doar un trompe d’oeuil, caci muschii abdomenului, incorsetati, se subtiaza cu timpul.

Dieta prin sex

Curtezanele stiau toate secretele artei amorului si nu se sfiau sa le puna in aplicare. In plus, cateva partide de sex, in fiecare zi, le ajutau sa se mentina in forma.

Dieta cu energizante

Populatiile din Peru, de pe culmile Anzilor, aveau acces la frunzele de coca, care ii umpleau de energie si ii ajutau sa reziste la presiunea de la altitudini inalte. Iar peruancele tineau dieta cu frunze de coca, reducand la minim consumul de alimente. Primeau energia necesara, la pachet cu o stare de beatitudine.

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *