Skip to content

Castigatoare concurs!

Fetelor vreau sa va spun ca a fost tare greu sa aflu cea mai nostima poveste. Nu de alta, dar eu una la toate am ras cu lacrimi. Imi pare rau ca ati trecut prin intamplari de genul acesta, dar cred ca toate am avut situatii mai mult sau mai putin penibile ori amuzante peste care am fost nevoite sa trecem cand am purtat fusta.

Pentru ca stiu ca asteptati cu nerabdare sa aflati cele doua norocoase castigatoare (norocoase acum, ca saracele au suferit mult pe moment) va anunt ca cele doua fete care vor purta ciorapeii de la Sosetaria.ro sunt:

  • Petre Andreea
  • Costea Carmen Loredana


Felicitari multe !

Va multumesc mult pentru toate comentariile, au fost peste 100 la concurs, le puteti citi si voi daca dati click AICI.

Comentariile celor doua fete castigatoare:

Petre Andreea, 6 December 2010 at 01:08

“Am avut multe intamplari legate de ciorapi, insa cea mai funny si prima pe care mi`o amintesc este urmatoarea. In perioada liceului, intr-o seara friguroasaaa, cu gandul la un dus cald, m-am dezbracat in cea mai mare graba de pantaloni si ciorapi in acelasi timp. Dupa ce mi-am terminat treburile, mi-am asezat frumos pantalonii in sifonier neverificandu`i. La vreo cateva zile intr-o dimineata, in intarziere, m-am imbracat cu aceeasi pereche de pantaloni, plec.. iar pe drum ma striga un domn din spate fluturand o pereche de ciorapi. Constat ca erau ciorapii mei care ramasesera pe cracul de la pantalon si neatentia mea a facut sa-mi cada pe strada,fiind si un pantalon evazat, gasindu-i tocmai un barbat! Atunci a fost penibil, insa cand imi amintesc mereu ma amuz”

Costea Carmen Loredana, 4 December 2010 at 11:22

“Prima intalnire…

In mormanele de haine aruncate prin camera gasesc ciorapii preferati,putin grosuti dar fini cei mai potriviti pentru rochie.Mereu aleg o marime mica,cred ca imi face cozonacul care da pe afara din tava(posteriorul)sa para fara prea multa drojdie.
In timp ce mergeam pe jos, obosita (30min)suna el:”Buna!sigur nu vin sa te iau?”
Eu:”Dar stai linistit iau un taxi as vrea sa ne plimbam,lasa masina acasa”
Bineinteles m-a condus acasa cu masina ,sa arate ce are, iar in momentul despartirii cand ne-a invaluit iubirea , s-a produs catastrofa,uitasem sa am grija cum ma asez si deodata se aude
Parrrr!!! !s-au rupt ciorapi in partea rusinoasa din fata si spate
Eu sa intru direct in sicriu de rusine,nici nu puteam sa ii dovedesc ca era cu totul altceva
El:Nu e nevoie sa te scuzi,probabil ai mancat ceva…”

PS – Andreea si Carmen o sa va trimit un mail la adresele de mail lasate in comentariu cu modalitatea prin care intrati in posesia premiului!

Multumesc mult tuturor concurentelor si va astept zi de zi pe InCabinaDeproba.ro 🙂

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *